• hr
  • en
  • de
  • it
  • fr

TZ Grada Kastva / TIC

TZ Grada Kastva

Turistička zajednica grada Kastva osnovana je s ciljem unapređenja općih uvjeta boravka turista, promocije turističkog proizvoda Zajednice te razvijanja svijesti o važnosti i gospodarskim, društvenim i drugim učincima turizma te očuvanja i unapređenja svih elemenata turističkog proizvoda.

Turistički ured turističke zajednice grada Kastva smješten je do ulaza u starogradsku jezgru (Voltice), radi od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati. Kao uža organizacijska jedinica Turističkog ureda, u istome prostoru djeluje i TIC (Turističko informativni centar) koji je tijekom glavne turističke sezone (16. travnja do 15. listopada), osim radnim danom, otvoren subotom, nedjeljom i praznikom te po potrebi za vrijeme održavanja manifestacija i drugih važnih događanja na području grada Kastva.

U Turističkom uredu Turističke zajednice i TIC-u možete saznati korisne informacije o turističkoj ponudi grada (brojnim događanjima i manifestacijama, turističkim atrakcijama, smještaju u privatnim sobama, apartmanima, kućama za odmor, obiteljskom pansionu i hotelu, bogatoj gastrološkoj i enološkoj ponudi, kulturnim, arhitektonskim i povijesnim znamenitostima), poslužiti se turističkim brošurama i ostalim promotivnim materijalima te saznati kako najbolje upoznati Kastavštinu i otkriti sve njezine ljepote.

S veseljem Vas očekujemo!Turistički ured Turističke zajednice grada Kastva i Turistički informativni centar nalaze se na adresi Trg Matka Laginje 5, 51215 Kastav (45.372866, 14.348072).

Radno vrijeme TZ grada Kastva

Od ponedjeljka do petka: 8:00 do 15:00 sati

Ljetno radno vrijeme TIC-a
Od ponedjeljka do petka: 8:00 do 16:00 sati
Subotom, nedjeljom i blagdanom: Zatvoreno

Broj telefona
Tel: +385 (0)51 691 425
Fax: +385 (0)51 691 330
E-mail: tz.grada.kastva@ri.t-com.hr

Newsletter