• hr
  • en
  • de
  • it
  • fr

Pravni okvir

TZ Grada Kastva

Turistička zajednica grada Kastva osnovana je s ciljem unapređenja općih uvjeta boravka turista, promocije turističkog proizvoda Zajednice te razvijanja svijesti o važnosti i gospodarskim, društvenim i drugim učincima turizma te očuvanja i unapređenja svih elemenata turističkog proizvoda.

Turistički ured turističke zajednice grada Kastva smješten je do ulaza u starogradsku jezgru (Voltice). Kao uža organizacijska jedinica Turističkog ureda, u istome prostoru djeluje i TIC (Turističko informativni centar).

U Turističkom uredu Turističke zajednice i TIC-u možete saznati korisne informacije o turističkoj ponudi grada (brojnim događanjima i manifestacijama, turističkim atrakcijama, smještaju u privatnim sobama, apartmanima, kućama za odmor, obiteljskom pansionu i hotelu, bogatoj gastrološkoj i enološkoj ponudi, kulturnim, arhitektonskim i povijesnim znamenitostima), poslužiti se turističkim brošurama i ostalim promotivnim materijalima te saznati kako najbolje upoznati Kastavštinu i otkriti sve njezine ljepote.

S veseljem Vas očekujemo!Turistički ured Turističke zajednice grada Kastva i Turistički informativni centar nalaze se na adresi Trg Matka Laginje 5, 51215 Kastav (45.372866, 14.348072).

Radno vrijeme TZ grada Kastva

Od ponedjeljka do petka: 8:00 do 16:00 sati

Broj telefona
Tel: +385 (0)51 691 425
Fax: +385 (0)51 691 330
E-mail: tz.grada.kastva@ri.t-com.hr

Pravilnik o obliku i sadržaju obrasca za prijavu podataka o osnovici za obračun članarine turističkoj zajednici (NN 119/09) možete pronaći ovdje.

Pravilnik o obliku, sadržaju i načinu vođenja knjige žalbi (NN 5/08) možete pronaći ovdje.

Više o akcijskim planovima na linku:

http://www.mint.hr/default.aspx?id=27421


pdfZakon o članarinama u turističkim zajednicama pdfZakon o boravišnoj pristojbi pdfZakon o ugostiteljskoj djelatnosti pdfZakon o turistickim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma
Newsletter