Uključi pristupačnost
HTZ
  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Italiano
  • Français

Započeo tečaj stranih jezika za privatne iznajmljivače na području TZ grada Kastva

09.11.2014.

Nastavno na prošlogodišnji, i više nego uspješno proveden projekt Tečaj stranog jezika za privatne iznajmljivače - stupanj A1, Turistička zajednica grada Kastva, na temelju otvorenog natječaja Hrvatske Turističke Zajednice za kandidiranje programa potpora Turističkim Zajednicama na turistički nerazvijenim područjima u 2014. godini, kandidirala je projekt: Tečaj stranog jezika za privatne iznajmljivače u trajanju od 20 sati - stupanj A2.

Sukladno pozitivnom rezultatu natječaja, tečaj se održava za ukupno 19 prijavljenih polaznika, subotama tijekom mjeseca studenog: 8, 15., 22. i 29-og, od 8,30 do 13,00 sati, u prostorima Euroway-a, Milana Marjanovića 20, Kastav (www.kastav-euroway.com).

Škola stranih jezika Euroway već 20 godina organizira tečajeve engleskog, njemačkog i talijanskog jezika za sve uzraste i razine znanja te pripreme za međunarodno priznate ispite.

Svrha edukacije je pomoć iznajmljivačima pri nastojanju da što lakše komuniciraju s potencijalnim i stvarnim gostima. Time se uklanja mogućnost nesporazuma, unapređuje kvaliteta komuniciranja i potiče uzajamno zadovoljstvo gosta i pružatelja usluga privatnog smještaja, što u konačnici doprinosi povećanju turističkog prometa destinacije.