Uključi pristupačnost
HTZ
  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Italiano
  • Français

TZ Grada Kastva / TIC

TZ Grada Kastva

Turistička zajednica grada Kastva osnovana je s ciljem unapređenja općih uvjeta boravka turista, promocije turističkog proizvoda Zajednice te razvijanja svijesti o važnosti i gospodarskim, društvenim i drugim učincima turizma te očuvanja i unapređenja svih elemenata turističkog proizvoda.

Turistički ured turističke zajednice grada Kastva smješten je do ulaza u starogradsku jezgru (Voltice). Kao uža organizacijska jedinica Turističkog ureda, u istome prostoru djeluje i TIC (Turističko informativni centar).

U Turističkom uredu Turističke zajednice i TIC-u možete saznati korisne informacije o turističkoj ponudi grada (brojnim događanjima i manifestacijama, turističkim atrakcijama, smještaju u privatnim sobama, apartmanima, kućama za odmor, obiteljskom pansionu i hotelu, bogatoj gastrološkoj i enološkoj ponudi, kulturnim, arhitektonskim i povijesnim znamenitostima), poslužiti se turističkim brošurama i ostalim promotivnim materijalima te saznati kako najbolje upoznati Kastavštinu i otkriti sve njezine ljepote.

S veseljem Vas očekujemo!Turistički ured Turističke zajednice grada Kastva i Turistički informativni centar nalaze se na adresi Matka Mandića 11a, 51215 Kastav (45.372108, 14.349110).

Radno vrijeme TZ grada Kastva

Od ponedjeljka do petka: 08:00 - 16:00


Sobotom, nedjeljom i praznikom ZATVORENO

Broj telefona
Tel: +385 (0)51 691 425


E-mail: info@kastav-touristinfo.hr 

FB: www.facebook.com/visitkastav