Uključi pristupačnost
HTZ
  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Italiano
  • Français

Pravni okvir

TZ Grada Kastva

Turistička zajednica grada Kastva osnovana je s ciljem unapređenja općih uvjeta boravka turista, promocije turističkog proizvoda Zajednice te razvijanja svijesti o važnosti i gospodarskim, društvenim i drugim učincima turizma te očuvanja i unapređenja svih elemenata turističkog proizvoda.

Turistički ured turističke zajednice grada Kastva smješten je do ulaza u starogradsku jezgru (Voltice). Kao uža organizacijska jedinica Turističkog ureda, u istome prostoru djeluje i TIC (Turističko informativni centar).

U Turističkom uredu Turističke zajednice i TIC-u možete saznati korisne informacije o turističkoj ponudi grada (brojnim događanjima i manifestacijama, turističkim atrakcijama, smještaju u privatnim sobama, apartmanima, kućama za odmor, obiteljskom pansionu i hotelu, bogatoj gastrološkoj i enološkoj ponudi, kulturnim, arhitektonskim i povijesnim znamenitostima), poslužiti se turističkim brošurama i ostalim promotivnim materijalima te saznati kako najbolje upoznati Kastavštinu i otkriti sve njezine ljepote.

S veseljem Vas očekujemo!Turistički ured Turističke zajednice grada Kastva i Turistički informativni centar nalaze se na adresi Matka Mandića 11a, 51215 Kastav (45.372108, 14.349110).

Radno vrijeme TZ grada Kastva

Od ponedjeljka do petka: 08:00 - 16:00


Sobotom, nedjeljom i praznikom ZATVORENO

Broj telefona
Tel: +385 (0)51 691 425


E-mail: info@kastav-touristinfo.hr 

FB: www.facebook.com/visitkastav  

Pravilnik o obliku i sadržaju obrasca za prijavu podataka o osnovici za obračun članarine turističkoj zajednici (NN 119/09) možete pronaći ovdje.

Pravilnik o obliku, sadržaju i načinu vođenja knjige žalbi (NN 5/08) možete pronaći ovdje.

Više o akcijskim planovima na linku:

http://www.mint.hr/default.aspx?id=27421


docZakon o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma od 1.1.2020. docxZakon o ugostiteljskoj djelatnosti od 8.4.2020. docxZakon o turističkoj pristojbi od 8.4.2020. docxZakon o članarinama u turističkim zajednicama od 1.1.2021.