Uključi pristupačnost
HTZ
  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Italiano
  • Français

Informacije

TZ Grada Kastva

Turistička zajednica grada Kastva osnovana je s ciljem unapređenja općih uvjeta boravka turista, promocije turističkog proizvoda Zajednice te razvijanja svijesti o važnosti i gospodarskim, društvenim i drugim učincima turizma te očuvanja i unapređenja svih elemenata turističkog proizvoda.

Turistički ured turističke zajednice grada Kastva smješten je do ulaza u starogradsku jezgru (Voltice). Kao uža organizacijska jedinica Turističkog ureda, u istome prostoru djeluje i TIC (Turističko informativni centar).

U Turističkom uredu Turističke zajednice i TIC-u možete saznati korisne informacije o turističkoj ponudi grada (brojnim događanjima i manifestacijama, turističkim atrakcijama, smještaju u privatnim sobama, apartmanima, kućama za odmor, obiteljskom pansionu i hotelu, bogatoj gastrološkoj i enološkoj ponudi, kulturnim, arhitektonskim i povijesnim znamenitostima), poslužiti se turističkim brošurama i ostalim promotivnim materijalima te saznati kako najbolje upoznati Kastavštinu i otkriti sve njezine ljepote.

S veseljem Vas očekujemo!Turistički ured Turističke zajednice grada Kastva i Turistički informativni centar nalaze se na adresi Matka Mandića 11a, 51215 Kastav (45.372108, 14.349110).

Radno vrijeme TZ grada Kastva

Od ponedjeljka do petka: 08:00 - 16:00


Sobotom, nedjeljom i praznikom ZATVORENO

Broj telefona
Tel: +385 (0)51 691 425


E-mail: info@kastav-touristinfo.hr 

FB: www.facebook.com/visitkastav  

Pravo na pristup informacijama

Zakon o pravu na pristup informacijama (link na Narodne novine)

Pravo na pristup informacijama koje posjeduje, raspolaže ili nadzire Turistička zajednica grada Kastva uređeno je Zakonom o pravu na pristup informacijama (NN 25/13). Naknada troškova dostave tražene informacije naplaćuje se sukladno Kriteriju za određivanje visine naknade stvarnih materijalnih troškova i troškova dostave informacije (NN 12/14); ispravak (NN 15/14).

Zakonom se propisuju i načela prava na pristup, izuzeci od prava na pristup te postupak za ostvarivanje i zaštitu prava na pristup informacijama. Cilj zakona je omogućiti i osigurati informaciju fizičkim i pravnim osobama putem otvorenosti i javnosti djelovanja tijela javne vlasti, sukladno zakonu.

Pravo na informaciju ostvaruje se podnošenjem zahtjeva Turističkoj zajednici grada Kastva putem telefona na broj: +385 051 691 425. Ukoliko se zahtjev podnosi pisanim putem, potrebno je ispuniti Obrazac zahtjeva za pristup informacijama kojeg možete poslati:

  • na adresu: Turistička zajednica grada Kastva, Matka Mandića 11a, 51215 Kastav
  • elektroničkom poštom službeniku za informiranje: info@kastav-touristinfo.hr
  • donijeti osobno u Turistički ured Turističke zajednice grada Kastva, radnim danom od 8:00 do 16:00 sati. Prilikom podnošenja zahtjeva nije potrebno platiti dodatnu naknadu uz obrazac

 

Službenik za informiranje: Karmen Puhar Dragičević, tel: +385 (0)51 691 425


docObrazac zahtjeva za pristup informacijama pdfObrazac zahtjeva za pristup informacijama pdfOdluka o imenovanju službenika za informiranje