• hr
  • en
  • de
  • it
  • fr

Doživi, osjeti, kušaj i zabavi se na Kvarnerfestu

13.05.2015.

 Danas, 13. svibnja 2015. započinje 1. KVARNER FEST pod motom DOŽIVI, OSJETI, KUŠAJ I ZABAVI SE NA KVARNERFESTU, koji će trajati sve do 17. svibnja.

Temeljen na već dobro prihvaćenim konceptima poznatih megafestivala poput Oktoberfesta u Münchenu ili Rujanfesta u Zagrebu, Rijeka je, kao urbano središte sjevernoga Jadrana, dobila svoj festival po uzoru na sve veće gradove u Europi i regiji na kojem će kroz kulturni, zabavni, gastronomski i turistički program na otvorenom i u šatoru, posjetitelji imati priliku na jednom mjestu, na Delti, doživjeti sve što Kvarner pruža - izvrsnu hranu, običaje i odličnu zabavu uz razne izvođače.
Svakako treba istaknuli subotu, 16. svibnja, kada se će se od 11,00 do 18,00 sati predstaviti općine i gradovi riječkog prstena. Turističke zajednice Kraljevice, Kostrene, Bakra, Viškova, Kastva, Jelenja i Čavli te općina Klana na zajedničkom će štandu predstaviti svoje znamenitosti i prepoznatljiv sadržaj uz prigodan glazbeni program. Kastav će predstavljati OPG Gostović i Udruga Kastavska mavrica, a nastupiti će i Muška klapa Kastav.
KvarnerFest 2015. – mjesto je najbolje zabave. Stoga – dođite, doživite, osjetite, kušajte i nadasve - zabavite se!!!
Dobro došli!!!

Galerija fotografija