Uključi pristupačnost
HTZ
  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Italiano
  • Français

Koncert Damira Halilića-Hala

22.02.2016.

Predstavljanje albuma „50“

U petak, 26.02.2016. sa početkom u 20:00 sati u Guitar caffe-u u Kastvu, glazbenik Damir Halilić-Hal predstaviti će svoj zadnji studijski album "50".
Obzirom da su mjesta ograničena, a organizatori su limitirani pozivnicama molimo sve zaineresirane da se jave na broj telefona 051-691-515 ukoliko žele prisustvovati ovom eventu. Preuzimanje ulaznica isključivo osobno u Guitar caffe-u  ili u dogovoru sa voditeljicom.

 
Halov šesti studijski album nazvan „50“ sve je samo ne standardan diskografski uradak. Glazbeni kameleon koji se s nevjerovatnom lakoćom poigrava s različitim stilovima u 23 skladbe se predstavlja glazbom koja pršti kreativnošću i inovativnošću na relaciji od klasičnih formi do nesputanog „kreativnog ludila“ kojim odiše dobar dio materijala.  Naravno, sve je začinjeno raskošnom Halovom gitarističkom pirotehnikom.
Album „50“ sniman je u elitnim tonskim studijima u Berlinu, Pragu i Zagrebu, a u realizaciji su učestvovali eminentni domaći i strani glazbenici, producenti i fotografi. Nesvakidašnje izdanje koje sadrži dva CD-a s žanrovski raznolikom glazbom, DVD s više od sat vremena video materijala i bogato opremljenu knjižicu albuma demonstracija je kreativnosti i maštovitosti u svijetu beskrajnog glazbenog prostranstva. „50“- ka samo potvrđuje da je Halov kreativni svemir bezgraničan i dječje razigran.
 

Galerija fotografija