Uključi pristupačnost
HTZ
  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Italiano
  • Français

Eko Limach Fest

18.05.2016.

Rezervirajte svoje vrijeme za Eko Limach Fest

 

Eko Limach Fest (ELF) je prvi pravi dječji eko festival na otvorenom namijenjen djeci od 3 do 12 godina i njihovim roditeljima. Nakon prošlogodišnjeg uspješnog prvog izdanja u Zagrebu, ELF dolazi i u Kastav, i to 22.05.2016, od 10.00 do 18.00 sati na području stare gradske jezgre te se održava u sklopu proslave Jelenine, dana zaštitnice grada Kastva.

Ponesite osmijeh, tenisice i dobru volju, a za sve ostalo će se pobrinuti ELF. Očekuju vas brojne kreativne radionice edukativnog karaktera, zabavni program uz nastupe kulturno-umjetničkih društava i dječjih zborova te razne sportske aktivnosti na otvorenom.

Eko limachi će kroz igru, sport, glazbu i razne kreativne radionice zajedno sa svojim roditeljima interaktivno sudjelovati u programu, učiti o održivom razvoju, važnosti očuvanja prirode i okoliša, zdravog života, kao i zdravih prehrambenih i sportskih navika.

ELF je koncipiran kao cjelodnevna platforma za inspiraciju i edukaciju novih naraštaja koji su nositelji održivog razvoja svoje zajednice. Vizija festivala je održiva zajednica koja brine za svoje članove i savjesno se odnosi prema ekosustavu u kojemu obitava.

Duboko vjerujemo da se u svakom djetetu nalazi kreativni genij. Ako dovoljno rano usmjerimo njegovu pažnju na vrijednosti i značaj održivog načina života, zdravlja i zajedništva, sudjelujemo u stvaranju generacija koje propitkuju postojeća saznanja, istražuju, šire vlastite horizonte i stvaraju preduvjete za napredak i dobrobit čitavog društva.

Ulaz je za sve posjetitelje u potpunosti slobodan!
Čitav dan prepun besplatnih sadržaja omogućen je uz pomoć Grada Kastva, brojnih pokrovitelja i prijatelja festivala.

Sve novosti o programu, izvođačima i radionicama pratite putem ELF-ove Facebook stranice:
https://www.facebook.com/ekolimachfest/

 


 

Galerija fotografija