Uključi pristupačnost
HTZ
  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Italiano
  • Français

BIKE RIJEKA WEEKEND

07.04.2017. - 08.04.2017.

Biciklijada u organizaciji turističkih zajednica subregije Rijeke i riječkog prstena. Početak i kraj biciklističke ture prvog dana događanja je u centru grada Kastva.

>Info: TZ grada Kastva

051/691 425

tz.grada.kastva@ri.t-com.hr

www.kastav-touristinfo.hr

www.bikerijeka.com

 

Bogat poviješću i tradicijom, Riječki prsten je zasigurno regija osebujnog susreta mora i gorskog kraja. U potrazi za pravom mjerom dinamičnih događanja, ugodnog ambijenta i lijepe prirode u okruženju, možete otkriti idealan spoj prekrasnih plaža, romantičnih starih gradića, prepoznatljive gastro ponude i gostoljubivog podneblja. 


Pridružite nam se 8. i 9. travnja 2017. godine na biciklističkom vikend druženju koje će ljubiteljima aktivnog odmora i rekreacije pružiti jedan drugačiji doživljaj područja oko Rijeke


Tijekom vikenda na raspolaganju su vam duže i kraće rute kojima ćete na 2 kotača obići najzanimljivije dijelove i atrakcije Kastva, Klane, Viškova, Jelenja, Čavala, Rijeke, Bakra, Kostrene i Kraljevice.

Rute prolaze dijelovima Biciklističke transverzale Riječkog prstena čija će atraktivna konfiguracija terena, kombinacija asfalta i makadama te jedinstveni pogledi na Riječki zaljev, učiniti ovu biciklističku pustolovinu ispunjenom i nezaboravnom.


S obzirom na to da je broj sudionika limitiran, OBAVEZNE su PREDPRIJAVE putem online obrasca https://goo.gl/C9e331 do srijede, 5.4. 


PROGRAM:

Subota, 8.4. - Kastav (Fortica)

9:00 - 10:00 Prijave i okupljanje sudionika

10:00 Start biciklističkih tura

DUŽA (35 km)

KRAĆA (25 km) 

15:00 Zajednički ručak


Nedjelja, 9.4. - Kraljevica (Frankopanski kaštel)

9:00 - 10:00 Prijave i okupljanje sudionika

10:00 Start biciklističkih tura

DUŽA (41 km) 

KRAĆA (23 km) 

15:00 Zajednički ručak


Kotizacija za 1 dan u iznosu od 50 kuna uključuje:

- majicu

- ručak na kraju ture

- okrjepe

- organizaciju i vođenjeKotizacija za 2 dana u iznosu od 80 kuna uključuje:

- majicu

- ručak na kraju svake ture

- okrjepe

- organizaciju i vođenje


Svi sudionici voze na vlastitu odgovornost te se moraju pridržavati Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Tko se ne bude pridržavao uputa vodiča bit će udaljen iz grupe. Svima se preporuča nošenje kacige te posjedovanje rezervne zračnice.

Galerija fotografija