Uključi pristupačnost
HTZ
  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Italiano
  • Français

''Zadnje polne va Kastve na 365 metara''

19.12.2016.


 

U subotu 31. prosinca 2016. godine na Trgu Matka Laginje u Kastvu  od 10,00 do 14,00 sati održat će se, već tradicionalna, humanitarno-zabavna manifestacija ''Zadnje polne va Kastve na 365 metara''. Manifestacija će se ove godine održati u organizaciji Grada Kastva i Savjeta Mladih Grada Kastva.

Humanitarni karakter ovog događanja zasigurno će i ovaj, četvrti put po redu, biti dodatni motiv druženju, dok će sredstva prikupljena tim putem biti donirana Udruzi SRCE Rijeka koja pomaže osobama sa intelektualnim teškoćama.

Donacije će se prikupljati kupnjom bonova ispred Gradske lože.

Na štandovima posjtetielji će moći konzumirati delicije koje pripremaju kastavski humanitaraci. Kastavski ''hot-dog'', ''fažol'' i kuhano vino Udruge Belica uz slastice koje pripremaju članovi i članice mjesnih odbora začinit će i uveseliti ovo veliko druženje, a svi posjetitelji i posjetiteljice moći će se okušati u aukciji slika i umjetnina kastavskih umjetnika.

Prihodi od kupljenih radova također se doniraju u humanitarne svrhe. 

U sklopu glazbenog programa, sve prisutne zabavljat će:

Trio Vox
Grejsi
Pumpa band
Shaiones
L S D
DJ Zoki
Gym Dance


Voditelj programa je Dražen Turina Šajeta.

Organizatori pozivaju sve ljude dobre volje, velikog srca, ali i one željne dobre zabave, da  se pridruže humanitarnoj akciji i provedu ''zadnje polne'' u najveselijem društvu uživajući pritom u naljepšem pogledu na Kvarneru.

Galerija fotografija