• hr
  • en
  • de
  • it
  • fr

Biciklijada "Z bicikletun po Loze i Lužine", 2.6.2018.

23.05.2018.

Turistička zajednica grada Kastva, u suradnji s Gradom Kastvom, Dobrovoljnim vatrogasnim društvom „Kastav“ i Lovačkim društvom „Lisjak“ Kastav, u sklopu obilježavanja Dana grada Kastva, u SUBOTU 2. lipnja organizira 3. edukativno – rekreativnu biciklijadu Z BICIKLETUN PO LOZE I LUŽINE.

 
Za sudjelovanje na biciklijadi mole se sudionici da se ranije prijave pozivom na broj Turističkog ureda TZ grada Kastva – 051 691 425 ili na mail info@kastav-touristinfo.hr . 
Prijava je besplatna i nije obvezna, no svakako je poželjna budući da je broj sudionika važan zbog logističke organizacije.
 
Predviđeno okupljanje biciklista je na šetalištu Fortica, s početkom od 9:00 sati, a početak biciklijade je u 10:00 sati. 
 
Dobrodošli su sudionici svih uzrasta i razina fizičke spremnosti. Najmlađi biciklisti odvozit će, uz stručnu pratnju biciklističkih vodiča, kraću rutu u dužini od ukupnih 6 kilometara do lovačke kućice.
 
Grupa fizički spremnijih biciklista kreće s kastavske Fortice prema Brninima i Brajanima te se potom uspinje do mjesta Breza. U Brezi je predviđena okrjepa sudionika i kratki odmor nakon čega se preko Zvirića grupa vraća prema Kastvu. 
Ukupna dužina staze je 18 kilometara uz trajanje vožnje od otprilike 2 sata i 30 minuta.
 
DOĐITE I PROVEDITE AKTIVNU SUBOTU NA BICIKLU!
 

Galerija fotografija