Uključi pristupačnost
HTZ
  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Italiano
  • Français

Kastafsko kulturno leto 29.06.-31.08.2018.

12.07.2018.

 Udruga Kastafsko kulturno leto organizirator je manifestacije Kastafsko kulturno leto koja ove godine predstavlja svoje 27 izdanje. Kroz to je razdoblje u Kastvu nastupalo više tisuća izvođača iz raznih zemalja, a programe je posjetilo oko stotinu tisuća posjetitelja i posjetiteljica. 27. kastafsko kulturno leto traje od 29.06. do 31.08.2018.

Kroz raznolik program koji se širi u više programskih pravaca poput dramskog, književnog, glazbenog, dječjeg, festivala gitare, ritma dvorišta (intimnih koncerata na zanimljivim lokacijama Kastva poput Žudike, Vikotove bačvarije itd), radionica te izložbenog programa, organizatori su pokušali zadovoljiti različite ukuse publike. Bit će tu smijeha, suza, klapske pjesme, primorskog štiha, harmonikaške glazbe, rocka, klasične glazbe, gitara, tradiocionalnih vojvođanskih melodija i tamburaša, jazza, fotografija, slika i skulptura, njegovanja čakavštine…
Karte će se moći kupiti i rezervirati u festivalskom uredu u Kastvu, kraj Volte, Trg Matka Laginje 4, te na svim prodajnim mjestima Mojih karata, a najnovije informacije moguće je pratiti na web stranici www.kkl.hr, facebooku i instagramu. 

Galerija fotografija