• hr
  • en
  • de
  • it
  • fr

NAJLJEPŠE UREĐENA OKUĆNICA, PROZOR I BALKON U SKLOPU AKCIJE „VOLIM HRVATSKU, VOLIN KASTAV“

10.10.2018.

 

U ponedjeljak, 8. listopada 2018. godine, tradicionalno za vrijeme trajanja Bele nedeje,  dodijeljena su priznanja i nagrade za najljepše uređenu okućnicu, prozor i balkon, u sklopu ekološko – edukativne akcije „Volim Hrvatsku, volin Kastav“. Podsjetimo, akcija je trajala do 30. lipnja ove godine, a svi građani odnosno iznajmljivači imali su prilike poslati fotografije svojih okućnica, prozora ili balkona i tako ih nominirati za izbor najljepše/g u pojedinoj kategoriji. Mnogo pristiglih prijava i fantastičnih fotografija nije ostavilo nimalo prostora za donošenje lakih odluka. Naposljetku, nagrade su pripale: 

Klari Srdoč, za najljepše uređenu okućnicu na adresi Rubeši 19,
Tonki Ćiković Jugo, za najljepše uređenu okućnicu na adresi Rubeši 16,
Mirjani Mendrila, za najljepše uređenu okućnicu u kategoriji izajmljivača na adresi Rubeši 133 H,
Jasni Tijan, za najljepše uređenu okućnicu u kategoriji izajmljivača na adresi Matka Mandića 13 (stara gradska jezgra).
 
Posebna priznanja dodijeljena su i slijedećim građanima:
Marku Beriću, za najljepše uređeni balkon na adresi Jurjenići 12 - jedinom muškarcu među prijavljenima, koji osobno, s velikom pažnjom i vrlo uspješno brine o svom balkonskom cvijeću
Ivanu Markanoviću na adresi Milana Marjanovića 16, za izniman doprinos ambijentalnom ugođaju grada Kastva -  najoriginalnije uređenu okućnicu u staroj gradskoj jezgri.
 
Zahvaljujemo svima koji su se prijavili i revno nam slali svoje fotografije te ujedno pozivamo građane da se prijave i iduće godine na ovu hvalevrijednu akciju.
Pobjednicima upućujemo iskrene čestitke!
 

Galerija fotografija