• hr
  • en
  • de
  • it
  • fr

FOTO NATJEČAJ "ZIMA I PUST VA KASTVE"

06.02.2020.

FOTO NATJEČAJ „ZIMA I PUST VA KASTVE“ 

Turistička zajednica grada Kastva organizira nagradni foto natječaj za fotografe amatere, na temu „ZIMA I PUST VA KASTVE“

Tema natječaja su manifestacije i prirodne ljepote Kastva. Autorima prepuštamo slobodu odabira motiva, no treba naglasiti da najbolje rezultate na natječaju ostvaraju turistički atraktivni motivi koji na najbolji mogući način prikazuju Kastav, te time privlače potencijalne posjetioce/goste. Fotografije trebaju biti nove, snimljene u tekućoj, 2020. godini.
 
PRAVILA NATJEČAJA
 
Na natječaju mogu sudjelovati svi autori bez ograničenja.
Autori, sudionici natječaja „ZIMA I PUST VA KASTVE“ ispunjavanjem i slanjem prijavnice potvrđuju da će poslati autentične snimljene fotografije te preuzimaju odgovornost za sadržaj prijavljenih fotografija
Svaki autor uz fotografije prilaže pravilno popunjenu prijavnicu.
Natječaj je otvoren od 07.02.2020 do 07.03.2020. i bit će prihvaćene fotografije koje stignu do 24:00 ti 07.03.2020.   
Minimalne dimenzije su 3600x2400 piksela za vodoravne ili 2400x3600 za okomite slike.  Dopušteni nastavci datoteka: jpg, jpeg; dopuštena pojedinačna veličina datoteke je najviše 4 MB.
Obrada fotografije u programima za uređivanje fotografije dopuštena je do mjere koja ne narušava i ne mijenja osnovni smisao snimljenoga sadržaja.
Svaki autor može prijaviti najviše pet (5) fotografija. 
Datoteke fotografija trebaju biti potpisane: redni broj, ime i prezime autora i naziv fotografije npr.:  1_Marko_Mladenić, Kastavski krovi
 
Fotografije se dostavljaju na e-mail adresu info@kastav-touristinfo.hr , s naslovom e-maila "Za foto natječaj" i uz uredno popunjenu prijavnicu. 
Primljene fotografije objavljuju se na Facebook stranici TZ grada Kastva, gdje pratitelji biraju najbolju najvećim brojem lajkova, a predstavnici turističkog ureda i grada Kastva onu koja najbolje predstavlja Kastav i koja, kao takva,  ima potencijal privući potencijalne posjetioce. 
Autora najbolje fotografije po odabiru TZ grada Kastva nagraditi ćemo objavom na naslovnici „Glasa Kastavskog“ te novčanom nagradom u iznosu od 500 kuna. 
Autore drugoplasirane fotografije i fotografije odabrane na društvenim mrežama biti će nagrađeni sa po 200 kuna, dok će autor trećeplasirane fotografije dobiti 100 kuna nagrade.
Sve nagrađene fotografije postaju vlasništvom Turističke zajednice grada Kastva.
Rezultati natječaja biti će objavljeni 13.03.2020.  na mrežnoj stranici www.kastav-touristinfo.hr i društvenim mrežama grada Kastva, te u prvom sljedećem broju „Glasa Kastavskog“.
 
Autorsko pravo: autor ispunjavanjem i slanjem prijavnice daje suglasnost organizatoru natječaja da bez naknade može objavljivati prijavljene fotografije uz jasan potpis autora,  a u svrhu promocije ovoga projekta kao i samoga grada Kastva i TZ grada Kastva. 
Svi oblici objave su nekomercijalne vrijednosti i jedina im je svrha promocija Kastva. 
Moralna autorska prava, u smislu ispravnoga potpisivanja autora u svim oblicima objave, bit će u potpunosti poštovana.
Osobni podaci  natjecatelja koriste se u svrhu provođenja natječaja i po njegovom završetku njihova daljnja obrada prestaje i neće se koristiti u druge svrhe. 
Informacije o osobnim podacima, kao i o ostvarivanju prava iz područja zaštite osobnih podataka, možete ostvariti kontaktiranjem organizatora.
 


docPRIJAVNICA