Uključi pristupačnost
HTZ
  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Italiano
  • Français

67. Zeleni Kastav, 9.11.2020.

06.11.2020.

 

67. „Zeleni Kastav“ održati  će se u ponedjeljak, 09. 11. 2020. od 15 do 18 sati na Fortici 

Dan će biti sunčan, a obzirom da je mjesec studeni mjesec obilježavanja našeg 4. rođendana, za tu prigodu ćemo na „Zelenom Kastvu“ upriličiti prodajnu izložbu akvarela na temu „Jesen na Zelenom Kastvu“. To su radovi članova Društva za istraživanje i potporu iz Rijeke – naši dragi „DIP“- ovci koji su već duže od dvije godine sudionici naših sajmova. Obzirom da su nedavno uselili u nove prostorije kojima je još potrebno dosta uređivanja, sakupljena sredstva upotrijebiti će za nova platna i boje, a razlika će se iskoristiti za uređenje prostorija u kojima se sastaju i provode svoje programe. Molimo za podršku.

Na „Zelenom Kastvu“ b iti će 30-tak sudionika sa izobiljem jesenskih plodova – korjenasto povrće i voće, sokovi, marmelade, likeri, čajevi, mliječni i suhomesnati proizvodi, jaja, med i proizvodi za jačanje imuniteta, prirodna kozmetika za lice i tijelo, te linija „zdravlja“.

Iz doline Neretv e dolaze agrumi – mandarine i limuni, nepasterizirani i pasterizirani sokovi mandarina, a imamo i ovosezonsko maslinovo ulje.

Biti će ponuda graha, tikava, brašna, palenti i pahuljica, te tjestenina. Dolaze i ekološka sredstva za njegu naših domova i odjeće, a biti će i sadnica aromatičnog bilja.

Molimo sve za poštivanje važećih epidemioloških mjera .

Irena Kukurin Barić, volonterska koordinatorica sajma 

 

Galerija fotografija