Uključi pristupačnost
HTZ
  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Italiano
  • Français

105. "Zeleni Kastav" - IZVANREDNO IZDANJE - ponedjeljak 25.07.2022.

23.07.2022.

Poštovani,

U tijeku je organizacija 105. Zelenog Kastva" - IZVANREDNO IZDANJE - koji će se održati u ponedjeljak, 25. 07. 2022. u vremenu od 18 - 21 sat na našoj prekrasnoj Fortici u Kastvu, u hladovini krošanja stoljetnih stabala - SVI STE POZVANI!

Prijavljeno je 25 sudionika i ponuda će biti vrlo bogata - od voća u ponudi će biti prve ovogodišnje smokve iz Istre, maline iz Gorskog Kotara, marelice iz Slavonije, jabuke "Petrovke" iz okolice Zagreba, kruške i šljive iz Slavonije. Što se povrća tiče, ponuda je isto vrlo bogata - blitva, mahune, radić i riga, kelj ricasti, raštika, mrkva, cikla, mladi krompir, kapula i češnjak, koromač, balancani, tikvice, krastavci, pomidori starih sorti različitih sorti, paprike babure i ljute raznih vrsta, uz dodatak prirodnih sokova jabuke, kruške i matičnog soka aronije, desetak vrsta sirupa i marmelada, meda i propolisa. Dolaze i prve ovogodišnje EKO lubenice iz Slavonije, starih i novijih sorti, nemojte propustiti.

Biti će i vrlo bogata ponuda prirodne kozmetike i ljekovitih krema i čajeva.

Sa nama će biti i Ekološka kmetija Žgajnar iz Postojne sa ponudom mlijeka, sirutke, jogurta i suhomesnatih prerađevina, a u ponudi imaju i pšenično brašno i kokošja jaja. Obzirom da u ponudi imaju i svježe ekološko meso, možete se dogovoriti oko buduće isporuke.

Galerija fotografija