• hr
  • en
  • de
  • it
  • fr

Apartman *** Vincelj (vl. Lana Vincelj)

Apartman *** Vincelj (vl. Lana Vincelj)

Rubeši 87 A,
51215 Kastav
dvincelj@gmail.com

OPIS OBJEKTA

Stan je smješten u zgradi koja je izgrađena 2007. godine te se radi o visokoj kvaliteti izgradnje. Pozicija stana je vrlo povoljna jer se s ovog mjesta pruža pogled na Opatijsku rivijeru i otoke Krk i Cres. Lokacija zgrade je iznimno dobra radi povezivosti na riječku zaobilaznicu te samim time pruža mogućnost dolaska do unutrašnjosti Hrvatske i većih gradova u okolici u relativno kratkom vremenu (1 sat i 30 minuta do Zagreba i Ljubljane te 45 minuta do Trsta).

Ovaj stan je jedan od 12 u ovoj zgradi, nalazi se na vrhu zgrade te je dvoetažni. Površina stana je 118 kvadrata, a gostima stoje na raspolaganju dvije garaže i jedno vanjsko parkirno mjesto.

Cijela unutrašnjost stana je namještena ekskluzivnim talijanskim namještajem Berloni, kadama Jacuzzi te rasvjetom od Swarovski kristala. Kuhinja je isto tako Berloni s najmodernijim uređajima poznatih brendova.

Grijanja stana je etažno, na struju, a kupaone imaju i podno grijanje. Cijeli stan je klimatiziran te ima daljinsko upravljanje Velux prozorima, žaluzinama i tendom na terasi kao i ravni TV velikog ekrana, kablovsku televiziju i besplatan bežični internet.

U prizemlju stana se nalazi kuhinja, dnevni boravak, kupaona s tuš kabinom s radiom i saunom, soba ormar i terasa. U potkrovlju stana se nalaze 3 spavaće sobe te kupaona s ležećom hidromasažnom kadom.

OSNOVNE INFORMACIJE

Udaljenost do centra 10 m

LOKACIJA