• hr
  • en
  • de
  • it
  • fr

Apartman *** (vl. Karmen Buneta)

Apartman *** (vl. Karmen Buneta)

Rubeši 51B,
51215 Kastav
+385(0)921940186josko.buneta@gmail.com

OPIS OBJEKTA

Ovaj prostrani apartman od ukupno 100m2 stan raspolaže s dvije terase od 20m2, tri spavaće sobe s pogledom na more, kupaonicu, toaletom za goste, velikim otvorenim prostorom s blagovaonicom, kuhinjom i dnevnim boravkom s prekrasnim pogledom na Opatiju i Kvarner.
 
Na prvu se terasu izlazi iz dnevnog boravka i spavaće sobe 3. Na drugu se terasu može izaći samo iz spavaće sobe 1. Ulaz u kuću je zajednički te se apartmanu pristupa stepenicama. Sobe su svijetle i prostrane, a apartman je klimatiziran i ima centralno grijanje. U prizemlju je na raspolaganju veliki roštilj. Parkiralište je dostupno na privatnom terenu ispred kuće. 
 
Od najbliže plaže, apartman je udaljen oko četiri kilometra te se tamo mogu pronaći razni sadržaji za djecu i odrasle. Stara gradska jezgra grada Kastva udaljena je otprilike dva kilometra. U blizini gradske jezgre na raspolaganju vam je mnogo zabavnih sadržaja, uključujući teretanu, igralište, jahanje konja i teniske terene uz razne oblike rekreacije (yoga, fitness, pilates / terapijske vježbe, spinning, zumba, S - Faktor, Tae-Bo, funkcionalni treninzi, košarka, odbojka, rukomet, karate, nogomet ...). Preporučujemo i obilazak kastavskih šetnica i biciklističkih staza.
 
Gostima su na raspolaganju dječji krevetić i stolica.

OSNOVNE INFORMACIJE

Udaljenost do zračne luke 35 km
Udaljenost do ambulante 1.5 km
Udaljenost do sportskih terena 1 km
Udaljenost do plaže 4 km
Udaljenost do autobusne stanice 200 m
Udaljenost do centra 1 km
Udaljenost do samoposluge 1.5 km
Udaljenost do pošte 1.5 km
Udaljenost do ljekarne 1.5 km
Udaljenost do restorana 100 m
Udaljenost do mora 4 km

LOKACIJA